Warm brown smokey eyes

23:26:00


*You wouldn't belive me if I told everything that happened from when I started to film this look 'til now. But I am here, not giving up, I really hope that you will like it.

This is the look which I usualy go for when I need to look a bit more put up, nothing too complicated. I've done it so many times that I have lost count. It is really easy, you will just need your bronzer, a little bit of red eyeshadow, dark brown eyeshadow (I often use the one I do my brows with) and some shimmer. I played with editing a little bit too much (which is maybe a good thing). Hope you'll enjoy it!

~

*Ne biste verovali šta je sve pošlo po zlu od kad sam sela da snimim ovaj video. Ali, tu sam, nisam odustala, najiskrenije se nadam da će vam se dopasti.

Ovoj kombinaciji senki se vraćam svaki put kada nemam mnogo vremena  za spremanje, a želim da izgledam sredjenije, takoreći. Isprobana kombinacija, vrlo laka, biće vam potreban bronzer, malo crvene senke, neka tamna braon senka (ja često za to koristim onu koju koristim za obrve) i nekakve suptilne šljokice. Dugo sam se izgrala montiranja sa ovim, što može biti i dobra stvar. Nadam se da će vam se svideti!


Love, D xx


You Might Also Like

0 коментара

blood, tears & gold